Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/rrif0089/public_html/efikot/wp-content/plugins/addon-so-widgets-bundle/cmb/init.php on line 746
Regisztráció 2018 – EFIKOT 2018

A regisztráció határideje ápr. 4.

A Szakmai jegy (Tartalmazza a részvételt a szakmai programokra: a szombati előadásokra, illetve a köztük lévő kávészünetekre) – A helyszínen is befizethető.

Teljes jegy RIF/RMKT/JBC/Mikó szakkolégium tagok – 130 RON (Tartalmazza a részvételt a konferencia teljes programján a RIF és partner szervezeteinek tagjai számára)

Teljes jegy nem tagoknak – 160 RON (Tartalmazza a részvételt a konferencia teljes programján)

Szombati jegy RIF/RMKT/JBC/Mikó szakkolégium tagok – 100 RON (Tartalmazza a részvételt a szombati szakmai programokra és étkezésekre a RIF és partner szervezeteinek tagjai számára)

Szombati jegy nem tagoknak – 120 RON (Tartalmazza a részvételt a szombati szakmai programokra és étkezésekre)

Szakmai jegy – 30 RON (Tartalmazza a részvételt a szakmai programokra: a szombati előadásokra, illetve a köztük lévő kávészünetekre) – A helyszínen is befizethető.

Páros jegy RIF/RMKT/JBC/Mikó szakkolégium tagok – 240 RON (Tartalmazza a részvételt a konferencia teljes programján 2 fő részére. Abban az esetben vásárolható, ha mindkét személy tagja valamelyik szervezetnek)

Páros jegy nem tagoknak – 300 RON (Tartalmazza a részvételt a konferencia teljes programján 2 fő részére)

Banki adatok:

Kedvezményezett: Asociația RIF
Bankszámlaszám: RO08BTRLRONCRT0239049902 (RON)
Bank: Banca Transilvania
Banki utalás esetében kérjük jelezze a befizető személy/intézmény nevét!

Számla igénylése lehetséges a következő e-mail címen: rif@rmkt.r

Close Menu